Blade & Players mailat

Tämän segmentin raudat mielletään yleensä kokeneemman pelaajan valinnaksi. Anteeksiantavuutta ei juurikaan ole. Nämä mailat ovat tuntumaltaan pehmeät osuessaan lavan keskiosalla. Blade & players mailan hyötyinä ovat erinomainen pituus, korkeus sekä spinni-kontrolli. Kärki, kanta sekä ohuet osumat rankaisevat mitassa huomattavasti enemmän.

Players Performance/Distance mailat

Pelaajalle, joka haluaa saada lisää anteeksiantavuutta sekä pituutta lyöntiin uhraamatta spinniä sekä kontrollia. Lapa on useimmiten pidempi kuin players & blade tyyppinen rauta, kuitenkin lyhyempi ja sirompi kuin game improvement segmentin lavat. 

Game improvement mailat

Game improvement mailat ovat kooltaan hieman isompia, lapa on pidempi ja yläosa (topline) paksumpi. Paino sijoitetaan lavan alaosaan, jonka ansiosta maila on anteeksiantava ja pallo on helppo saada ilmaan. Game improvement mailat ovat suunnattu pelaajille jotka hakevat lisää mittaa lyöntiin sekä helppoutta peliin.

Super game improvement mailat

Super game improvement mailat ovat rautamailoista helpoimmat ja myös kooltaan isoimmat. Erittäin paksu lavan pohja sekä painon strateginen sijoittelu tekee mailoista äärimmäisen helpot. Nämä sopivat pelaajalle, joka haluaa mahdollisimman helpot mailat.