2012 - 2016

GOLF YRITYS?

Idea golfiin liittyvästä yrityksestä on ollut jo pitkään mielessä. Missä muodossa, se on vielä auki. Ajatus käytettyjen mailojen myynnistä, simulaattori toiminta, omia tuotteita, myymälää.
2016 Thaimaassa Koh lantan rannalla tein päätöksen, jonain päivänä perustan yrityksen joka liittyy golfiin. 

2016 - 2018

CLOSE BUT NO CIGAR


2016-2018 Tehtiin ensimmäisiä kyselyitä erilaisista lyöntitutkista/simulaattoreista. Kriteerinä oli, että tuote on 100% premium tasoinen. Pupu meni kuitenkin pöksyyn ja yritystoimintaa lykättiin koska eihän nyt ollut "hyvä" aika perustaa yritystä.


2020

ROHKEUS YRITTÄÄ

Vihdoin löytyi rohkeutta yrittää. Heinäkuun lopussa 2020 perustin osakeyhtiön ja lokakuussa työhuoneessa olikin jo videotykki, tietokone sekä Trackman. Tilaa oli käyty katsomassa ja lyöty kättä päälle. Nimi, logo ja verkkosivut olivat jo työnalla. Joulukuun 15 päivä 2020 olikin jo avajaiset Golfin simulaattorissa.

2021

CUSTOM-FIT & LOGOTUOTTEET

Tammikuussa saapuu ensimmäiset custom-fit kärryt. Simulaattori toiminta on täydessä vauhdissa. Mailojen räätälöintiä tehtiin enemmän kuin olin osannut odottaa. Myös ensimmäiset logotuotteet toimitettiin asiakkaalle onnistuneesti. Ajatus laajentamisesta oli siis jo vahvasti käynnissä.


2022

PROSHOP & VERKKOKAUPPA

Toiminta laajenee proshop & verkkokauppaan. Verkkokaupan rakentaminen & suunnittelu alkoi joulukuun lopussa 2021. Tavoitteena oli avata verkkokauppa huhti/toukokuussa asiakkaille.